יצירת קשר: 03-9661299

אורית טובים, עו"ד

בוגרת לימודי משפטים באוניברסיטת בר אילן (L.L.B) ועורכת דין משנת 2008.

עו"ד טובים בעלת ניסיון רב בייצוג חברות ישראליות ובינלאומיות בהליכים משפטיים מורכבים, בבתי המשפט המחוזיים ובבית המשפט העליון. כמו כן, מייצגת עו"ד טובים את לקוחותיה בהליכי בוררות, הליכי גישור ובטריבונלים שיפוטיים נוספים.

לעו"ד טובים ניסיון ייחודי בליווי חברות העוסקות בפרויקטים של בנייה ותשתיות, ובכלל זה ייצגה יזמים וקבלנים בפרויקטים הגדולים במדינה (פרויקט אשלים, בית חולים רמב"ם, בית חולים "אסותא" באשדוד, כביש 79, הרכבת הקלה ועוד). על לקוחותיה נמנים חברות ציבוריות וחברות פרטיות (לסיכו בע"מ, פולדמיר, אוליצקי תשתיות בע"מ, דרכים בנייה ופיתוח בע"מ מקבוצת אשטרום, קבוצת G1, שניידר הנדסת חשמל בע"מ ועוד). היא מייצגת את לקוחותיה בתיקי ליטיגציה גדולי היקף הכוללים טענות הנוגעות, בין היתר, לעיכובים בביצוע העבודות ופיגורים בלוחות זמנים, שיבושים, שינויים תכנוניים, תמורה בגין עבודות חוזיות ועבודות נוספות, סילוק יד וכו'.

כמו כן, מייצגת עו"ד טובים בסכסוכים מסחריים וחוזיים, ומייצגת חברות בארץ ובחו"ל וכן אנשי עסקים מהבכירים במשק, הנוגעים להפרות הסכם, הצגת מצגי שווא במשא ומתן מסחרי, מחלוקות בין בעלי מניות ובין שותפים, עושק מיעוט, מכירה כפויה ועוד.

עו"ד טובים נמנית על רשימת הבוררים של לשכת עורכי הדין ומשמשת כבוררת מטעם לשכת עורכי הדין, וכיהנה בועדת האתיקה הארצית של לשכת עורכי הדין. כמו כן, עו"ד טובים היא מגשרת מוסמכת.

03-9661299

כתובת: ברקוביץ 4 (מגדל המוזיאון) תל אביב

טלפון: 03-9661299

דוא"ל: office@tovim-law.co.il

וואלה, 3.11.2016
חופש הביטוי, העיתונות והזכות לשם טוב

פסק הדין שניתן בתביעה שהוגשה על ידי ח"כ אורן חזן נגד העיתונאי עמית סגל, מעלה את הקושי שבאיזון בין החירויות והזכויות שקיימות לנו במדינה דמוקרטית. השאלה בפסק הדין שניתן היא לא רק מי ניצח, אלא האם האינטרס הציבורי והעיתונות בישראל הרוויחה או הפסידה.

רשת ב', 15.8.2017
בטיחות באתרי עבודה והטלת קנסות

בעקבות ריבוי התאונות באתרי עבודה בפרויקטים, החליט משרד הבינוי והשיכון תקנות על מנת להלחם בתופעה זו, ועל פיהן תוטלנה קנסות על קבלנים המפרים את הוראות הבטיחות באתר. האם באמת צעד זה יביא למיגור תאונות העבודה?

כלכליסט, 8.9.2017
בפרויקט בניה צריך 3 לטנגו

בפרויקטים רבים קיימת מערכת יחסים משולשת (לפחות) בין מזמין - קבלן ראשי - קבלן משנה. במערכת יחסים כזו, לא נחתם הסכם בין המזמין לבין קבלן המשנה. אולם, על אף האמור, קיימות נסיבות בהן תהייה אחריות ישירה של המזמין כלפי קבלן המשנה.

Shopping Basket
דילוג לתוכן